Byggfirma för totalentreprenad skåne

Företag och BRF

Tjänster för företag och bostadsrättföreningar

Vi erbjuder våra byggtjänster samt totalentreprenad för företag och bostadsrättsföreningar. Det innebär att du som representant för ett företag eller förening är välkommen att kontakta oss för rådfrågning och offert gällande byggprojekt du planerar.

Vid totalentreprenad tar vi hand om allt och ansvarar för ditt byggprojekt från planeringsstadiet till färdigställt arbete. Vi sköter kontakten med leverantörer, underentreprenörer och andra aktörer vilket gör att du kan fokusera på annat. Då totalentreprenad innebär att vi ansvarar för bygget är det lätt för dig som kund att kontakta ansvarig och komma med idéer eller förändringar du önskar göra under byggets gång. Du kan också anlita oss för enskilda projekt eller för ett specifikt uppdrag på ett större bygge.

Att anlita en byggfirma för totalentreprenad har många fördelar, bland annat:

Vill du veta mer om hur det funkar att anlita oss för totalentreprenad? Kontakta oss så berättar vi mer.

Trätrall Espresso house gjord av snickare i Helsingborg

Vad vi kan hjälpa företag & bostadsrättsföreningar med

Jacobsen bygg erbjuder många typer av tjänster inom renovering och nybyggnation för företag och bostadsrättsföreningar i nordvästra Skåne. Några tjänster vi kan hjälpa er med:

Kontakta oss för mer information och offert.

Vanliga frågor om byggtjänster för företag & BRF:er

Erbjuder ni byggtjänster för företag?

Ja, vi finns tillgängliga för diverse byggprojekt hos företag, föreningar & bostadsrättsföreningar.

Vad kostar det att anlita er byggfirma?

Priset varierar mycket beroende på uppdrag. Du är alltid välkommen att kontakta oss för prisförslag för just ditt projekt.

Varför ska jag välja Jacobsen bygg?

Vi på Jacobsen bygg har ett genuint intresse och god kunskap kring alla olika byggprojekt. Ihop med duktiga samarbetspartners kan vi leverera allt inom nybyggnation och renovering, alltid till av hög kvalitet till ett bra pris. När du anlitar oss kan du räkna med att vi tar oss ann ditt projekt med största engagemang och noggrannhet, vi lyssnar alltid till våra kunders önskemål och bygger efter dem. Bara fantasin sätter gränser.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder allt inom nybyggnation, tillbyggnation och renovering. Du kan anlita oss för enskilda byggprojekt eller för totalentreprenad där vi tar hand om hela bygget och samordnar mellan andra aktörer. Vi kan hjälpa dig med bland annat: renovering, utbyggnation, köksmontering, badrum, golvläggning, snickeri, måleri, vvs, el, ventilation, markarbeten och utomhusmiljö.

Kan jag få offert från er?

Ja, ta kontakt med oss eller fyll i offertformuläret på vår hemsida så återkopplar vi så snart som möjligt.