Totalentreprenad för bla. bygga kök

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom byggnation och renovering. Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss så berättar vi mer.

Byggfirma för totalentreprenad skåne

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad, en helhetslösning för olika typer av byggprojekt. Totalentreprenad innebär att vi tar ansvar för byggprojektet från start till mål. Vi arbetar efter kundens önskemål och tar tillsammans fram förslag på arbetsprocessen samt kommer överens om budget och tidsplan innan arbetet påbörjas.

Läs mer om totalentreprenad eller begär kostnadsfri offert direkt.

nyproducerat kök i Skåne

Nyproduktion

Jacobsen Bygg finns tillgängliga för dig som ska bygga ditt drömhus. Att bygga hus är ett stort projekt som kräver många inblandade parter. Vi erbjuder våra tjänster vid nyproduktion både för enskilda byggprojekt och totalentreprenad där vi ansvarar för hela bygget. Kontakta oss så berättar vi mer.

tillbyggnad villa helsingborg

Tillbyggnad

Det blir allt vanligare med tillbyggnationer då många väljer att hellre bygga ut och bo kvar än att flytta. Det finns många anledningar till att bygga ut ett hus, till exempel att familjen växer eller behovet av utrymme ökar av andra anledningar. Vi hjälper dig med tillbyggnad av ditt hus. Kontakta oss så hjälper vi dig att se över möjligheter för tillbyggnad i just ditt hem.

Nyrenoverad trappa helsingborg

Renovering

Jacobsen Bygg utför nästan alla typer av renoveringar i bostadshus. Vi kan hjälpa dig med bland annat renovering av kök, badrum, golvläggning, måleri, snickeri och mycket mer. Läs mer om renovering eller begär offert så återkommer vi mer ett prisförslag för just ditt renoveringsprojekt.