nyproducerat kök i Skåne

Nyproduktion

Anlita oss för nyproduktion

Vi erbjuder vår expertis vid nyproduktion av arkitektritade villor i murad eller lösvirkeskonstruktion. Vid nyproduktion kan du anlita oss för totalentreprenad där vi sköter allt kring bygget, eller för enskilda projekt i samband med att du bygger ditt hus.

Vi har med vår goda kunskap och expertis när det kommer till nyproduktion möjlighet att bygga ditt nya hem helt utifrån dina önskemål. Tack vare nära samarbete med ett flertal arkitekter är Jacobsen bygg ett bra val för dig som drömmer om ett hus ritat efter dina behov. När du anlitar oss för totalentreprenad vid nyproduktion har du nycklarna i handen och kan flytta in direkt när vi avslutat vårt arbete. En stor fördel med nyproduktion är att du kan få ditt hem precis så som du vill ha det. Vi hjälper dig gärna med idéer och förslag på material om du känner dig osäker.

Vill du veta mer om hur det funkar att anlita oss för nyproduktion eller arkitektritade villor? Kontakta oss så berättar vi mer.

Platsbyggd köksinteriör

Vad som ingår vid nyproduktion

Vid nyproduktion hjälper vi er med alla de tjänster som krävs för att färdigställa huset. Vi finns tillhands under hela resans gång och sköter allt från ritning i samarbete med arkitekter och bygglov till färdigställd hus redo för inflyttning. Några exempel på tjänster som kan ingå vid nyproduktion är:

  • Ritningar
  • Markjobb och grund
  • Byggprocess
  • Inköp och förhandling med leverantörer
  • Montering och installationer av vitvaror m.m.
  • Färdigställa huset för inflytt

Kontakta oss för mer information och offert.

Vanliga frågor om nyproduktion

Vad kostar det att bygga hus?

Vad det kostar med nyproduktion beror på hur du vill att ditt hus ska se ut. Storlek, material och tillval är några faktorer som påverkar den totala kostnaden, men också tråkigare faktorer som att göra iordning tomten, dra vatten och avlopp etc. Kontakta oss så berättar vi mer om kostnader kring nyproduktion.

Är det värt att bygga nytt hus?

Huruvida det är värt att bygga nytt eller köpa ett färdigt hus beror helt och hållet på vad som är viktigast för dig. Kostnaderna kan variera mycket oavsett vilket alternativ du väljer, men en enorm fördel med en nyproduktion är att du kan bygga ditt hus precis så som du vill ha det. Ett nytt hus behöver inte kosta mer än ett gammalt, speciellt inte om du vid nyproduktion får det hem du önskar redan från start och slipper renovera inom några år.

Vilken konstruktion ska jag välja vid nyproduktion?

Vi bygger villor i murad eller lösvirkeskonstruktion. Vilket alternativ du ska välja beror på vilken typ av hus du önskar. En murad konstruktion är hållbar över lång tid och ett klimatsmart alternativ. Det kräver minimalt med underhåll, är brandsäkert, fuktsäkert och energisnålt. Ett hus i lösvirkeskonstruktion har fri utformning och är enkelt att anpassa efter dina behov.

Hur lång tid tar nyproduktion?

Räkna med att det tar minst ett par månader att färdigställa ett hus vid nyproduktion. Exakt hur lång tid det tar beror på husets storlek och utformning samt hur mycket som behöver förberedas på tomten innan huset kan ta form.

Vilka tillval kan jag göra?

Vid nyproduktion kan du helt och hållet välja hur du vill att ditt hus ska se ut. Kontakta oss om du har funderingar kring tillval, material osv!